Integrerte regnskapsprogrammer

Vi jobber kontinuerlig med å utvide og tilrettelegge Kundan etter våre brukerers ønsker og interesser. Deriblandt gjelder det integrering av regnskapssystem for uthenting av rapporter.

Regnskapssystemene vi har integrert i Kundan idag er:

  • Tripletex
  • Duette

Videre jobber vi med å integrere Visma, Unimicro og Poweroffice.

Dersom du benytter deg av en av disse regnskapsprogrammene, har du mulighet til å hente ut rapporter i form av en fil tilpasset ditt valgte regnskapsprogram.

For å gjøre dette går du til «Instillinger» i venstre sidemeny og velger fanen «Regnskap». Under «Eksport av regnskapsdata» velger du ditt regnskapssystem og lagrer ditt valg.

Gå så til «Rapporter» i venstre sidemeny og velg den typen rapport du ønsker å hente ut. Velg tidsperiode og klikk på «Last ned CSV». Filen du nå laster ned til din data er tilpasset ditt regnskapsprogram og kan enkelt importeres i regnskapsprogrammet.

OBS! Dersom du åpner filen på din datamaskin og ser at det bare er rot i kolonnene og filen er umulig å lese, kan det være at du må justere dine instillinger i Excell/Numbers for at den skal støtte den importerte filen. Finn dine importinstillinger i Excell/Numbers og velg skilletegn «,» (komma). Når denne instillingen er lagret vil kolonnene og all info komme på rett plass.

Dersom du fortsatt opplever problemer, ta kontakt med oss på support@kundan.no, så hjelper vi deg 🙂