Regler

Regler for Online Booking

Ved registrering av konto for Online Booking, må du samtidig godkjenne vårt personvern.

Et etableringsgebyr på kr 1 000 vil bli fakturert ved oppstart av tjenesten.

Pakkeløsningene inkluderer et fast antall bookingavtaler per måned. Vi vil derfor anbefale deg å velge pakkeløsningen som passer ditt behov best. Se Kundans nettside for informasjon om de forskjellige pakkeløsningene vi tilbyr: www.kundan.no/booking

Tilpassing av bookingtjenesten kan skje etter avtale med Kundan AS. Skreddersying av tjenesten vil ha egne avtalte priser.

Abonnementet vårt er løpende og faktureres på etterskudd. Vi gjør også oppmerksom på at det er 1 måned oppsigelsestid.

Alle våre priser er eks. mva.

 

Regler for EDI XML

Ved registrering av konto for EDI XML, må du samtidig godkjenne vårt personvern.

Et etableringsgebyr på kr 3 000 vil bli fakturert etter testing og oppkobling av konto til Vinmonopolet.

Våre pakkeløsninger innen EDI er satt sammen for å gjøre det mest mulig gunstig for deg som kunde. Det vil derfor lønne seg å velge en pakkeløsning tilpasset ditt salg, da ordretillegg kan forekomme dersom en overstiger det som er inkludert i den valgte pakken.

Ordretillegg EDI

Hver pakkeløsning inkluderer et fast antall ordre per måned. Dersom du overstiger antall ordre i din valgte pakkeløsning, vil du bli fakturert med et tilleggsgebyr per ordre. Se Kundans nettside for informasjon om de forskjellige pakkeløsningene vi tilbyr: www.kundan.no/edi

 

Valg av pakkeløsning

Vi fakturerer basert på hvilken pakkeløsning som passer ditt salg per måned. Ved å summere ordrene per måned ser vi hvilke pakkeløsning som passer for deg og din bedrift. Ordretillegg kan påløpe dersom du overstiger de inkluderte ordrene i den valgte pakkeløsningen. Dersom vi ser at det i stedet vil lønne seg for deg å oppjustere/nedjustere pakkeløsningen, vil vi fakturere deg for prisen av en annen pakkeløsning.

Vi fakturere på etterskudd i bolker, ved at vi summerer dine ordre hver måned og tar kontakt med deg dersom vi ser at det lønner seg for deg å oppgradere til Pro løsningen, basert på dine ordre.

Fakturering

Abonnementet vårt er løpende og faktureres på etterskudd. Ordretillegg kan forekomme (som beskrevet over). Ta kontakt med oss på [email protected] dersom du ønsker å betale årlig.

Alle våre priser er eks. mva.

 

Kansellering og oppsigelse

Du kan kansellere din registrering hos oss innen 1 døgn etter registreringen.

Ved oppsigelse av din kundekonto sender du en mail til [email protected]. Vi følger regnskapsloven for oppbevaring av regnskapsdokumenter, og din kundekonto og all data vil bli slettet fra vårt system når det ikke lenger er behov for oppbevaring av data. For mer info om dette, les vårt personvern.

Vi gjør oppmerksom på at det er 1 måned oppsigelsestid.

Kontakt

Org. nr. 916 008 988

Adresse: Hollbruvegen 250, 7711 Steinkjer

Telefon: 57 99 90 90

Epost: [email protected]

Åpningstider: 09.00 – 16.00