Regler

Generelt

Våre pakkeløsninger innen EDI og online booking er satt sammen for å gjøre det mest mulig gunstig for deg som kunde. Det vil derfor lønne seg å velge en pakkeløsning tilpasset ditt salg, da ordretillegg kan forekomme dersom en overstiger det som er inkludert i den valgte pakken.

 

 

Ordretillegg EDI

Hver pakkeløsning inkluderer et fast antall ordre per måned. Dersom du overstiger antall ordre i din valgte pakkeløsning, vil du bli fakturert med et tilleggsgebyr per ordre. Se Kundans nettside for informasjon om de forskjellige pakkeløsningene vi tilbyr: www.kundan.no/edi

 

Valg av pakkeløsning

Det vil snart være mulig å benytte seg av en funksjon på din brukerprofil der du selv oppgraderer eller nedgraderer ditt abonnement. Vi anbefaler deg derfor å holde en oversikt over dine antall ordre per måned, for å kunne tilpasse pakkeløsningen etter ditt salg.

Vi fakturerer basert på hvilken pakkeløsning du har valgt og ordretillegg vil påløpe dersom du overstiger de inkluderte ordrene i den valgte pakkeløsningen.

Inntil denne funksjonen er lansert, vil vi fakturere deg på etterskudd i bolker på 3 mnd. Vi summerer dine ordre hver måned og tar kontakt med deg dersom vi ser at det lønner seg for deg å oppgradere eller nedgradere din pakkeløsning, basert på dine ordre.

 

 

Fakturering

Som kunde velger du en pakkeløsning fra vårt sortiment basert på forventet salg. Dette faktureres på etterskudd hver 3 mnd., ordretillegg kan forekomme (som beskrevet over). Ta kontakt med oss på support@kundan.no dersom du ønsker å betale årlig.

Alle våre priser er eks. mva.

 

Kansellering og oppsigelse

Du kan kansellere din registrering hos oss innen 1 døgn etter registreringen.

Ved oppsigelse av din kundekonto sender du en mail til support@kundan.no. Vi følger regnskapsloven for oppbevaring av regnskapsdokumenter, og din kundekonto og all data vil bli slettet fra vårt system når det ikke lenger er behov for oppbevaring av data. For mer info om dette, les vårt personvern.

Vi gjør oppmerksom på at det er 1 måned oppsigelsestid.

 

 

Kontakt

Org. nr. 916 008 988

Adresse: Hollbruvegen 250, 7711 Steinkjer

Telefon: 57 99 90 90

Epost: hei@kundan.no

Åpningstider: 09.00 – 16.00