Regler

Generelt

Våre pakkeløsninger innen EDI og online booking er satt sammen for å gjøre det mest mulig gunstig for deg som kunde. Det vil derfor lønne seg å velge en pakkeløsning tilpasset ditt salg, da ordretillegg kan forekomme dersom en overstiger det som er inkludert i den valgte pakken.

 

 

Ordretillegg EDI

Hver pakkeløsning inkluderer et fast antall ordre per måned. Dersom du overstiger antall ordre i din valgte pakkeløsning, vil du bli fakturert med et tilleggsgebyr per ordre. Se Kundans nettside for de informasjon om de forskjellige pakkeløsningene vi tilbyr: www.kundan.no/edi

 

Valg av pakkeløsning

Det vil snart være mulig å benytte seg av en funksjon på din brukerprofil der du selv oppgraderer eller nedgraderer ditt abonnement. Vi anbefaler deg derfor å holde en oversikt over dine antall ordre per måned, for å kunne tilpasse pakkeløsningen etter ditt salg.

Vi fakturerer etter hvilke pakkeløsning du har valgt og ordretillegg vil påløpe dersom du overstiger de inkluderte ordrene i den valgte pakkeløsningen.

 

 

Fakturering

Som kunde velger du en pakkeløsning fra vårt sortiment baser på forventet salg. Dette faktureres på etterskudd hver 3 mnd. Ta kontakt med oss på support@kundan.no dersom du ønsker å betale årlig.

Alle våre priser er eks. mva.

 

Kansellering og oppsigelse

Du kan kansellere din registrering hos oss innen 1 døgn etter registreringen.

Ved oppsigelse av din kundekonto sender du en mail til support@kundan.no med en begrunnelse for oppsigelsen. Din kundekonto og all data vil da bli slettet fra vårt system.

Vi gjør oppmerksom på at det er 1 måned oppsigelsestid.

 

 

Kontakt

Org. nr. 916 008 988

Adresse: Hollbruvegen 250, 7711 Steinkjer

Telefon: 57 99 90 90

Epost: hei@kundan.no

Åpningstider: 09.00 – 16.00