Hvordan opprette produktgrupper og produkter?

For å opprette nye produktgrupper og produkter går du til «Produkter» i menyfanen til venstre.

OBS! Varer Vinmonopolet bestiller legges automatisk inn som nye produkter når du har mottatt den første bestillingen.

Dersom du ønsker å legge inn et produkt som du også har på Vinmonopolets Leverandørportal, før du har mottatt ordrer med dette produktet, husk også å legge inn VMP nummer under fanen «Produkt informasjon» og feltet «Produkt identifikasjon». Dette sikrer at ordrer som kommer inn med dette produktet gjenkjenner produktet du alt har opprettet via dette nummeret.

Dersom du ikke har lagt til VMP nummeret, vil det oppstå en produkt duplikasjon og produktene må slåes sammen. Ta kontakt med kundeservice på [email protected] for å få hjelp til dette.

Produktgruppe

Først må du opprette produktgrupper for å ha en kategori å legge dine produkter under. Dette kan for eksempel være en produktgruppe som heter «Brennevin», som er kategorien du legger alle dine brennevinsvarer under. Legg også ved en beskrivelse av hva denne produktgruppen er og hva den inneholder.

Produkter

For å legge til produkter klikker du på «Opprett produkt». Du må da først velge den produktgruppen dette nye produktet skal ligge under. Fyll så ut resten av produktdetaljene, i tillegg til «Prisdetaljer» i fanen ved siden av. Husk å «Lagre» før du går videre.

Du kan også her legge til pant på dine produkter, dersom du klikker deg inn på produktet igjen etter å ha lagret. Obs! Vi jobber med en forbedring her og beklager at dette krever noen ekstra klikk for å aktiveres.

Du vil se en full oversikt over alle dine produkter under «Produkter» i menylinjen til venstre. Du kan enkelt søke etter produkter eller sortere dem etter kategorier i feltet øverst til høyre i vinduet, og ved hjelp av kategoriene til venstre for produktene dine.